Aansprakelijkheid en privacy

Aansprakelijkheid
De redactie, medewerkers, uitgever en verspreider van Vakantieland Noorwegen gaan uiterst zorgvuldig te werk bij het inhoud geven aan de publicatie. Niettemin sluiten zij elke aansprakelijkheid uit voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen die de lezer op de website Vakantieland Noorwegen aantreft.

Wij aanvaarden ook geen enkele verantwoordelijkheid voor geleden schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit contacten met of via de organisaties en instanties, die op deze pagina’s worden genoemd, nog voor het gebruik van de informatie op deze pagina’s weergegeven.

Opgenomen links
Links naar sites buiten “Vakantieland Noorwegen” zijn alleen opgenomen als service naar onze gebruikers. Het feit dat deze links op onze site zijn opgenomen betekenen op geen enkele wijze dat de webmaster verantwoordelijk is voor de informatie die op die sites is opgenomen, nog voor het gebruik van die sites. Alle hyperlinks worden regelmatig gecontroleerd, zodat er heel weinig dode links voorkomen. Is er toch een site die verdwenen lijkt van de aardbol, dan zou ik u dankbaar zijn als u mij een berichtje stuurt.

Onze WEBshop-Partners
Sommige links verwijzen naar aangesloten webshops en hun producten, inclusief informatie over betalingsmogelijkheden, bezorgkosten en contactgegevens. Van de meeste webshops ontvangt u na uw bestelling een bevestiging via e-mail. Hierin staan de contactgegevens van de desbetreffende partner.

Leveringsvoorwaarden en betaling
Onze partners voeren een eigen beleid ten aanzien van het leveren van producten (sommigen leveren ook in het buitenland) en de betaling. Wij verzoeken u dan ook de websites van onze verschillende partners te raadplegen voor meer informatie.

De bestelling
Bestellen doet je direct bij de verschillende partners op hun eigen website. “Vakantieland Noorwegen” heeft hierdoor geen informatie over de producten die je hebt besteld. Vragen over je bestelling en levering kun je richten aan de webshop waar je de bestelling hebt geplaatst.

Opgenomen advertenties
Vakantieland Noorwegen levert een listing service. Daardoor kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden worden voor de correctheid van de informatie in de advertenties. Het is de verantwoordelijkheid van de adverteerder om hun aanbod goed te beschrijven en het is de verantwoording van de gebruikers/huurders/kopers om de juistheid van de opgenomen gegevens te controleren tot het niveau dat zij noodzakelijk achten. Opgenomen informatie is door Vakantieland Noorwegen niet gecontroleerd.
Vakantieland Noorwegen geeft geen enkele impliciete of expliciete garanties over de opgenomen informatie in onze advertenties.
Om toch een zo goed mogelijke service te bieden vragen we zowel huurders als verhuurders ons te informeren over elke ervaring, zowel positief als negatief, met de listing of huurperiode.

Contracten of Contacten tussen adverteerders en bezoekers
Wij willen op geen enkele wijze betrokken zijn, ook niet als tussenpersoon, in welk contact of contract dan ook. Alle contracten tussen bezoekers en adverteerders zijn de verantwoording van die betrokken partijen.
Vakantieland Noorwegen is niet verantwoordelijk voor welk meningsverschil dan ook welke voortvloeien uit een dergelijk contact.

Adverteerders
Indien Vakantieland Noorwegen niet in staat is het beloofde niveau van dienstverlening te leveren door welke oorzaak dan ook, inclusief maar niet beperkt tot het totaal stoppen van de service, kan nog Vakantieland Noorwegen, noch de eigenaar of webmaster verantwoordelijk gehouden worden voor welke gevolgschade dan ook welke uitgaat boven het evenredige deel van de kosten welke betaald zijn door de adverteerder voor de niet geleverde services.

Klachten van bezoekers
Vakantieland Noorwegen behoudt zich het recht voor elke advertentie te beëindigen. In de meeste gevallen zal dit het gevolg zijn van klachten van afnemers/huurders, maar Vakantieland Noorwegen behoudt zich het recht voor dit naar eigen inzicht en voor elke reden te doen.

Door het gebruik of de continuering van het gebruik van de services van Vakantieland Noorwegen gaat u akkoord met de voorwaarden en uitsluitingen van deze disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *