Vakantiehuisjes

In Noorwegen kun je prachtige vakantiehuisjes huren om van de natuur en het landschap te genieten. Hier zijn enkele opties:

Blokhutten en chalets: Noorwegen heeft duizenden chalets, blokhutten en berghutten waar je kunt overnachten. Of je nu liever in de buurt van de bergen, bossen, rivieren, meren of fjorden bent, er is voor elk wat wils. Van kleine, budgetvriendelijke chalets met spectaculair uitzicht tot luxe overnachtingen, er is voor elk budget iets te vinden. Veel huisjes hebben zelfs een logeerkamer, dus je kunt gerust familie en vrienden meenemen en de kosten delen. Sommige huisjes zijn met de auto makkelijk te bereiken, ideaal voor een tussenstop onderweg. Er zijn zelfs onvergetelijke boomhutten om in te overnachten! Noorse huisjes staan bekend om hun gezelligheid, en ze hebben zelfs een speciaal woord voor deze knusse sfeer: hyttekos.

Classificatie van de blokhutten:

  • Een eenvoudige blokhut heeft één ruimte met basisvoorzieningen zoals meubilair en elektriciteit.
  • Sommige blokhutten hebben meerdere kamers, een watervoorziening en een aparte slaapkamer.
  • Luxere blokhutten bieden warm en koud water, toilet/douche, bestek en keukengerei, en hebben een woonkamer en minstens één slaapkamer.
  • Accommodaties van de Norwegian Trekking Association (DNT) en etablissementen met personeel die ontbijt en avondeten serveren, zijn ook beschikbaar.
  • Er zijn ook self-service blokhutten, waar je je eigen slaapzak moet meebrengen, maar keukenspullen aanwezig zijn.
  • Daarnaast zijn er no-service blokhutten met basisvoorzieningen, maar zonder eten in huis.

Boek op tijd: Vakanties in een huisje zijn in Noorwegen erg populair, vooral rond belangrijke feestdagen. Huisjes kunnen ook dienst doen als uitvalsbasis voor je avonturen. Je kunt bijvoorbeeld chalets huren in de buurt van de grootste Noorse skigebieden. Dus waar wacht je nog op? Ontdek het Noorse paradijs en geniet van een gezellige vakantie in een huisje!

Hieronder treft u een overzicht van aanbod van vakantiehuizen in Noorwegen van Particulieren en enkele aanbieders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *